Wouter.jpg

25 jaar geleden kwam ik in Antwerpen wonen. Ik voelde me hier meteen thuis. Hier leef ik, hier werk ik, hier geniet ik.

Als ik om me heen kijk, vind ik dezelfde liefde voor ’t stad overal terug. We wonen hier samen met meer dan 500.000 mensen. We zijn allemaal verschillend, maar we komen goed overeen. Van Ekeren tot Hoboken, we delen allemaal dezelfde droom: onze stad nog beter maken, voor onszelf, onze kinderen, voor iedereen die hier woont.

 Antwerpen kent ook grote uitdagingen. Eén op vier kinderen groeit op in armoede. Elke dag ademen we ongezonde lucht in en staan we in de file. Dat kan beter. Dat moet beter.

 Met Groen hebben wij een duidelijk plan. Wij willen een stad waarin alle kinderen veilig en gezond opgroeien. En waarin ze alle kansen krijgen. Een stad waarin iedereen een tof en betaalbaar huis vindt en waar we ons vlot verplaatsen. En het fijne is dat dat kan. Als we allemaal de handen in elkaar slaan, kunnen we dat. Antwerpen kan dat.

 Zoveel fantastische dingen zijn mogelijk. Denk aan de overkapping van de ring, aan scholen waar heel de buurt terecht kan, aan creatieve en toekomstgerichte ondernemingen met jobs voor iedereen.

In Antwerpen zijn we trots en ambitieus en weten we dat we van onze stad een topstad kunnen maken. Schouder aan schouder en met respect voor iedereen. Antwerpen kan dat.

Wouter Van Besien

Antwerpen kan dat

Door deze steunbetuiging te ondertekenen ga ik akkoord met het verwerken van mijn persoonsgegevens door Groen.