De wereld op zijn kop: BAM verbaasd omdat Groen de Hollandse Knoop niet gezien heeft

13 Maart 2015

Zonet verstuurde de BAM een persbericht getiteld "Groen bekijkt slechts deel van infoborden tijdens infomoment BAM." Natuurlijk heeft Groen op het infomoment in Deurne dat ene infobord én dat ene blad in de presentatiemap gezien. Wij zijn immers een vaste en oplettende klant van de infomomenten van de BAM. Groen heeft in haar oplettendheid dan ook gezien dat dit ene beeld NIET op de website staat en NIET in de infofolders die ze verspreiden. Nochtans zijn dát de kanalen waarmee ze het grote publiek bereiken. De BAM ziet gemakshalve over het hoofd dat er slechts 60 mensen naar het infomoment kwamen, maar dat ze wel duizenden infofolders hebben verspreid met verkeerde informatie.www.hoevlothet.nu

Benieuwd om hoe laat de BAM het juiste beeld op www.hoevlothet.nu zal zetten. Houden jullie het mee in 't oog? Dan kunnen we het allemaal massaal delen?

Gemakshalve zetten wij het persbericht en het beeld van de BAM mét de Hollandse Knoop  nu alvast online. Iemand moet het toch doen? ;-)

(beeld: persbericht BAM 13/3/2015)

O ja, op de Horta-infoavond van de Antwerpse actiegroepen daagden diezelfde avond ruim 400 mensen op. Misschien moet de BAM de volgende keer maar meteen haar infopanelen daar plaatsen?

(foto: Ademloos)

 

 

BIJLAGEN:
Perstekst%20BAM_Hollandse%20Knoop_DEF.PDF