Ontdek de job van Elvedin

A Plus gaat in dialoog met Antwerpenaren over hun job. Elvedin is als eerste aan de beurt.

Elvedin Hadziric is medezaakvoerder comedycafé Lebowski. Na zijn ontmoeting met Malini gingen we nog verder met hem in gesprek.

Wat houdt je job in?

Naast het werk achter de bar hou ik me vooral bezig met boekhouding en organisatie. Wij zijn een startende zaak, dus daar komt veel bij kijken, bijvoorbeeld zorgen dat alle voorraden op peil zijn. Daarnaast kom ik natuurlijk veel in contact met de klanten.

Wat vind je leuk aan deze job?

Het leukste vind ik dat ik mijn zaak kan zien opgroeien en dat erover gesproken wordt. Ik vind het fijn om mensen een goed gevoel te geven. In Lebowski creëren we een bepaalde sfeer, onze eigen kleine wereld. Dit onder meer door de juiste muziek, de kleuren en het meubilair, de selectie van de comedygasten … Dat ik erin geslaagd ben mijn eigen kleine universum te maken en zie dat gasten hier door opfleuren, maakt me blij. Ik kom graag onder de mensen, aan de toog is iedereen gelijk. Ik hou van onze toogcultuur.

Wat vind je minder leuk?

De onregelmatige uren. Niet zo zeer voor mezelf, maar wel omdat de mensen rondom mij zich daar naar moeten schikken. Vooral voor mijn vrienden en familie is dit soms lastig.

Ben je tevreden over je verloning?

Als starter is het niet altijd even makkelijk, maar ik ben wel tevreden. Rijk word ik er niet van, maar ik hou wel voldoende over om er goed van te kunnen leven. En om af en toe eens op vakantie te gaan.

Meer info over Lebowski: http://lebowskis.be/

Discussieer je graag mee over ondernemerschap in Antwerpen? Kom dan op 24 maart naar onze avond in Berchem!

Blijf je graag op de hoogte van het laatste nieuws van Groen Antwerpen, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Reageer als eerste

Check je e-mail om je account te activeren.