Slecht beleid (monetair systeem)

Geachte leden van Groen,

Ik vind het echt jammer, ik heb altijd gedacht dat een stem een verschil kon maken maar wat was ik toch naïef. ik vind het erg dat jullie jezelf willen profileren als verdedigers van rechten van de mens etc. terwijl jullie geen enkel verschil tonen met andere partijen buiten enkele standpuntjes over natuurbehoud en enkele andere kleine zaken terwijl al sinds de jaren 70 duidelijk is dat het monetaire beleid (het compleet plaatje) waarin we nu leven grandioos gefaald heeft en constant bevestigd dat deze gemaakt is door de rijken voor de rijken.

Ik heb altijd voor jullie gestemd maar de laatste verkiezingen ben ik tot besef gekomen dat het geen enkel verschil maakt welke partijen aan de macht zijn want met kartelvorming alleen al verloochenen jullie de kiezers hun noden want ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek als ik zeg dat de sp.a machtsgeile mensen zijn en al in verschillende falende regeringen gezeteld hebben. als jullie echt zo begaan zijn met de kinderen en de toekomst van ons burgers zouden jullie streven naar het grotere geheel, hebben jullie al eens gedacht om te streven naar een compleet ander systeem zoals onder andere en resource based economy in plaats van het monetaire systeem van nu?

Het is toch duidelijk dat het niet normaal is dat 1% van de rijken ± 40% van de rijkdom bezitten en dat de gewone burger hard moet werken om een fractie te verdienen van hetgeen ze recht op hebben. Als jullie dit niet inzien zal het nooit beter worden en zo lang er geen enkele partij hier naar streeft ben ik genoodzaakt thuis te blijven en niet te stemmen aangezien er niets zal veranderen.

Ik hoop dat jullie dit voorstel serieus nemen want ik ben iemand die zijn steentje wilt bijdragen aan een betere wereld, een wereld die er is voor iedereen hoewel ik wel degelijk besef dat perfectie nooit zal bestaan. Ik zeg er wel bij dat ik nog steeds het meeste respect heb voor jullie partij omdat jullie wel degelijk een principiële partij zijn die niet alles doet om aan de macht te raken volgens mij. Ik hoop dat jullie mijn voorstel serieus nemen want ik heb het moeilijk met hoe onrechtvaardig de maatschappij is waarin we leven

Groetjes,

Nikki


2 reacties

Hoe zou jij dit idee benoemen?
Check je e-mail om je account te activeren.
  • commented 2016-09-20 13:54:26 +0200
    Wil graag even herformuleren dat natuurbehoud geen kleine zaak is en ik jullie racismebestrijding ook apprecieer, vind het ook jammer dat mensen tegenwoordig stemmen voor populistische partijen die inspelen op de angst van mensen en verdeeldheid zaaien, de mensen van groen doen dit niet of nauwelijks en hiervoor heb ik zeker respect. het word tijd dat politici stoppen met het manipuleren van mensen en bedrijven een voorkeursbehandeling geven zoals de nv.a en cd&v bv. doen
  • published this page in Kinderdromen 2016-09-20 13:08:34 +0200