Ilse Van Dienderen

Ilse Van Dienderen is voorzitter van Groen district Antwerpen.

District / Afdeling: 

Antwerpen

Artikels

Ook in 2016 organiseert Groen District Antwerpen filmlunches. In de gezellige cinemazaal Klappei gaat het deze keer over de misbruiken in de mijnbouw in Congo. We tonen de documentaire Katanga Business gevolgd door een panelgesprek. Eindigen doen we met een gezamenlijke overheerlijke lunch.

 

Film Katanga Business

 

Dinsdag 8 september vanaf 20u organiseren we weer een inspiratiesessie, deze keer over het basisinkomen. Plaats van het gebeuren is de Chapo in de Statiestraat 146 in Berchem. De spreker: prof. em. economische wetenschappen Stefan Kesenne.

Minder dan een op de drie vrouwen van Marokkaanse of Turkse origine heeft werk. Meer dan de helft probeert niet eens om werk te vinden. Deze cijfers staan in schril contrast met de tewerkstellingscijfers van vrouwen van autochtone afkomst: 70% heeft werk.

Marleen Vervaet en haar ploeg vrijwilligers zetten zich met veel enthousiasme in voor het kleurrijke samenleven van alle mensen rond het  De Coninckplein in Antwerpen Noord.  Voor die  inzet krijgen Marleen en haar ploeg een Groene Pluim. 

Marleen wordt geïnterviewd.

Naar goede gewoonte organiseert Groen District Antwerpen filmlunches.

Pagina's