Imade Annouri

Imade Anouri zetelt voor Groen in het Vlaams Parlement.

District / Afdeling: 

Jong Groen
Groen Nationaal
Borgerhout

Artikels

Het Antwerpse stadsbestuur gaat de sociale hulpverlening ‘vermarkten’ zoals dat dan zo mooi heet. Dit betekent dat vanaf 2017 sociale opdrachten, zoals bijvoorbeeld de begeleiding en opvang van daklozen, niet meer worden toegewezen aan partnerorganisaties van de stad, maar voor vrije bieding op de markt worden aangeboden. Diegene die met het beste prijs-kwaliteitsaanbod komt, haalt de opdracht binnen. Met deze strategie hoopt N-VA een nieuwe impuls te geven aan een sector die volgens de partij al decennialang ‘gemonopoliseerd wordt’ door enkele vastgeroeste sociale organisaties.

Marleen Vervaet en haar ploeg vrijwilligers zetten zich met veel enthousiasme in voor het kleurrijke samenleven van alle mensen rond het  De Coninckplein in Antwerpen Noord.  Voor die  inzet krijgen Marleen en haar ploeg een Groene Pluim. 

Marleen wordt geïnterviewd.

Op de Facebookpagina van district Antwerpen  plaatsen we geregeld foto's. Die van 2014 hebben we gebundeld. Zo heb je een overzicht als je wil.

 

Politiek is altijd een beetje rock-’n-roll. Maar da’s zeker zo met Imade en Kristof, twee jonge wolven die op 25 mei gaan voor een zitje in het parlement. Kristof Calvo, 2de plaats Kamer A’pen, is al een tijdje ’s lands jongste parlementslid. Nieuw gezicht Imade Annouri gaat van op zijn 3de plaats voor een extra zetel in het Vlaams Parlement. Omdat de Wetstraat wat meer jong geweld goed kan gebruiken. Genoeg grijs, meer groen. Beide heren houden van voetbal, muziek, politiek en een goed gesprek.