15 Oktober 2020

20.00u -
22.00u

Cultuurnetwerk van Groen Antwerpen

Ik doe mee!

Voor de zomer startten we het cultuurnetwerk van Groen Antwerpen op. In ons netwerk brengen we geïnteresseerden en experten in kunst en cultuur samen. De groep ligt mee aan de basis van ons beleidswerk.

In juni kwamen we een eerste keer digitaal samen over de impact van de coronacrisis op de sector en dachten we na over hoe we voor een zo goed als mogelijke culturele zomer konden zorgen.

In oktober gaan we verder op dat spoor. Op donderdag 15 oktober is Tom Kestens, woordvoerder van de Crisiscel Cultuur, onze gast. We laten hem aan het woord over de oprichting van de Crisiscel en de verwezenlijkingen tot nu toe. Nadien is er ruimte voor vragen en discussie.

Uit de bijeenkomst halen we graag inspiratie voor ons politiek werk in Antwerpen.

 

Concreet:

Donderdag 15 oktober om 20u. Het is een virtuele bijeenkomst.

 

Wil je deelnemen? Bevestig dan hieronder je aanwezigheid. We sturen je dan een link en paswoord, zodat je kan deelnemen aan deze virtuele bijeenkomst.

 

Heb je interesse maar kan je er niet bij zijn op 15/10? Geef ons een seintje, dan zorgen we dat je op volgende bijeenkomsten van ons cultuurnetwerk wordt uitgenodigd.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.