Ga mee deur-aan-deur in Hoboken

Apr
29
29 April 2018 / 10:30 AM tot 01:30 PM
Ga mee deur-aan-deur in Hoboken

Location

Cultuurcentrum Gravenhof
Louisalei 7
Hoboken 2660
Belgium
Google map and directions

Deur-aan-deur gaan is hét campagnemiddel bij uitstek. Bovendien is het ook gewoon leuk om samen met een team enthousiaste collega-vrijwilligers de straat op te gaan en te praten over de uitdagingen en kansen van Antwerpen. We zorgen ervoor dat je altijd in een groepje op pad gaat en nooit alleen hoeft aan te bellen. Dit is een geweldige manier om te luisteren naar de Antwerpenaar.

Kom ook op zondag 29 april om 10u30 naar Cultuurcentrum het 's Gravenhof in Hoboken en sluit je aan bij ons enthousiaste team.

Voor we de straat op trekken, beginnen we met een korte sessie voor alle tips en vragen over hoe dat werkt en waarom we dat doen, zo deur-aan-deur gaan. Na afloop verzamelen we dan terug om ervaringen uit te wisselen. Afsluiten doen we om 13u.

Aarzel dus niet en doe mee. Samen maken we er een toffe voormiddag van. Ken je nog andere Groene enthousiastelingen? Nodig hen dan ook zeker uit of spreek af om samen te komen.

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.