Ga mee deur-aan-deur in Merksem

Jun
09
09 Juni 2018 / 09:30 AM tot 12:30 PM
Ga mee deur-aan-deur in Merksem

Location

Koffiebar Zulma
Bredabaan 517
Merksem 2170
Belgium
Google map and directions

Na verschillende geslaagde deur-aan-deuracties in ondermeer de districten Borgerhout, Antwerpen en Hoboken, is het nu de beurt aan Merksem om de straat op te trekken met Wouter Van Besien en andere groenen.

Kom daarom op zaterdag 9 juni om 9u30 naar koffiebar Zulma in Merksem en sluit je aan bij ons enthousiaste team. Voor we de straat op trekken, beginnen we met een korte sessie voor alle tips en vragen over hoe dat werkt en waarom we dat doen, zo deur-aan-deur gaan. Na afloop verzamelen we dan terug om ervaringen uit te wisselen. Afsluiten doen we om 12u30.

Deur-aan-deur gaan is hét campagnemiddel bij uitstek. Bovendien is het ook gewoon leuk om samen met een team enthousiaste collega-vrijwilligers de straat op te gaan en te praten over de uitdagingen en kansen van Antwerpen. We zorgen ervoor dat je altijd in een groepje op pad gaat en nooit alleen hoeft aan te bellen.

Aarzel dus niet en doe mee. Samen maken we er een toffe voormiddag van. Ken je nog andere  Groene enthousiastelingen? Nodig hen dan ook zeker uit of spreek af om samen te komen.

Hopelijk tot dan!

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.