04 Maart 2023

09.30u -
13.00u

Goe voor A!

De Winkelhaak , Lange Winkelhaakstraat, 2060 Antwerpen

Ik doe mee!
Goe voor A!

Gedurende 2023 laten we ons graag inspireren door externen. Daarom organiseren we op zaterdag 4 maart 'Goe voor A'. Dat is een open inspiratiemoment met twee boeiende sprekers.

We gooien ook de deuren helemaal open. Of je nu al jaren Groen steunt of je wil gewoon eens voor het eerst vrijblijvend komen luisteren, je bent meer dan welkom.

Deelname is volledig gratis en het evenement vindt plaats van 9.30u tot 13u! Het gaat door in De Winkelhaak nabij Antwerpen Centraal en we hopen natuurlijk dat je erbij kan zijn.

Schrijf je onderaan deze pagina in.

Wie komt er spreken?

Lot van Hooijdonk is wethouder (dat is Hollands voor ‘schepen’) mobiliteit, energie, groen en dierenwelzijn in Utrecht namens GroenLinks. Maar vooral haar functie als ‘wethouder van geluk’ intrigeert ons. Kom het mee ontdekken!


Bruno De Wever is historicus en hoogleraar aan de UGent. Hij zet mee zijn schouders onder de 8 mei-beweging, die oproept om van de overwinning op het fascisme een officiële feestdag te maken. Wij vernemen graag hoe we daaraan kunnen bijdragen.


Bogdan Vanden Berghe is voorzitter van Groen Antwerpen. Hij overloopt onze plannen en kalender voor de komende maanden.


Wie heeft zin om mee aan de kar te trekken? Tijd dat we ons als #TeamGroen te organiseren om te knallen! Schrijf je vandaag in, de plaatsen zijn beperkt.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.