25 apr 2019 | 20:00

INEOS, een vergiftigd geschenk?

DE Studio Maarschalk Gerardstraat 4 | Antwerpen 2000 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Heeft een bedrijf als INEOS een toekomst in een haven die koolstofneutraal wil zijn tegen 2050? Een avond over duurzame investeringen voor de toekomst van onze stad.

WOUTER VAN BESIEN is oppositieleider in Antwerpen. Als fractieleider van Groen is hij gastheer van deze avond.

ANDY GHEORGHIU van Food & Water Europe volgt het dossier van INEOS en van de aanvoer van schaliegas op vanuit de Europese milieubeweging en werkt hiertoe nauw samen met de Amerikaanse milieubeweging. Hij kan ons haarfijn uitleggen hoe het fracken van schaliegas in Amerika leidt tot een nieuwe plastic boom in Europa en zelfs wereldwijd.

ROB BUURMAN van Recycling.net is de drijvende kracht achter de statiegeld-alliantie en vecht nu al jaren tegen de wegwerpplastics die onze zeeën omvormen tot een plastic soep.

Schrijf je in

Kom je ook?

Reacties

Vennligst sjekk din e-post og klikk på lenken for å bekrefte din nye e-postadresse.

Vergelijkbare gebeurtenissen

Berchem, België
24 Apr 2019 | 20:00
Kennismaking met Groen Antwerpen

Ben je recent lid geworden bij Groen Antwerpen of maak je graag kennis met onze werking? Kom dan zeker langs. We zijn benieuwd naar jou. We verwelkomen je graag met...

Lees verder ›
Berchem, België
06 May 2019 | 19:30
De kracht van het middenveld. We delen meer dan we denken.

Een gezonde democratie is voor Groen zo veel meer dan verkiezingen.   Wij vinden het noodzakelijk om  te luisteren naar de mensen die onze samenleving opbouwen en samenhouden. We willen...

Lees verder ›
Alle evenementen ›