Petitie: Geen nieuwe ISVAG-oven in Wilrijk!

Groen strijdt al jaren tegen deze nieuwe verbrandingsoven. Het is het tijd om Wilrijk eindelijk te verlossen van deze nachtmerrie.

Zeker omdat onafhankelijke studies zwart op wit aangeven dat er alternatieven mogelijk en beter zijn. Het dossier ligt nu in handen van de Vlaamse Regering en Minister Demir. Zij beslissen finaal over de omgevingsvergunning voor de bouw van de nieuwe afvalenergiecentrale.

Onder druk van Groen gaf de Antwerpse gemeenteraad een negatief advies. De Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) stelde een andere locatie voor in de haven. Het Vlaams Energie Agentschap, de OVAM en BBL zijn allemaal gealarmeerd door dit dossier. Ook in Aartselaar en Schelle voeren we met Groen actie tegen deze beslissing.

Het is tijd om dit project voorgoed te begraven en de politieke ISVAG-lobby achter dit dossier te stoppen.

Het is tijd om een meer duurzame keuze te maken voor Wilrijk, Antwerpen en Vlaanderen.

Steun jij ons verzet? Teken dan deze petitie!

Al 802 ondertekenaars! Op naar 1.000
80%

Ja, ik teken

Door deze petitie te ondertekenen ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.