19 December 2023

20.00u -
23.00u

Op de sofa met Zohra Othman

Theater Het Klokhuis , Parochiaanstraat 4, 2000 Antwerpen

Ik doe mee!
Op de sofa met Zohra Othman

In november stelden we ons nieuwste lid voor: Zohra Othman komt naar Groen. En daar zijn wij zeer blij om!

Op dinsdag 19 december maken we op een informele manier kennis met Zohra. Wie is ze? Wat drijft haar? Waarom kiest ze voor Groen?

Zohra Othman is advocaat, maar niet zomaar één. Haar strijd voor sociale rechtvaardigheid is de basis van haar werk.

Van 2013 tot 2018 was ze namens de PVDA schepen in district Borgerhout, maar niet zomaar één. Haar drive om elke inwoner, alle kinderen en jongeren, de kansen te geven die ze verdienen, maakte haar één van de drijvende krachten in de coalitie. Na 2018 nam ze even pauze, maar ze bleef geëngageerd, als advocaat, als inwoner van de stad.

En nu komt ze bij Groen, maar niet zomaar. "Voor mij is partijpolitiek een teamsport en dat team heb ik gevonden bij Groen", zei Zohra bij haar introductie. "Ook het project vind ik heel belangrijk: waar ga je naartoe met het team en wat wil je realiseren? Ik vind dat Groen voor Antwerpen een ambitieus en sociaal project heeft, dat heel verbindend is. En ik vind dat deze stad dat ook verdient."

Ga jij mee in gesprek met Zohra?

Een gesprek over onze stad en haar ideeën op vlak van sociale rechtvaardigheid, wonen, diversiteit, onderwijs en jeugd.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.