Houd de Sinksenfoor leefbaar voor de buurt

Wij zijn fan van de Sinksenfoor maar dan wel mét toiletten, vuilbakken en zonder verkeerschaos. Wil jij samen met ons de overlast een halt toe roepen? Teken onze petitie. ✒️

Wij gaan ook graag smoutebollen eten of een ritje maken in het reuzenrad. Maar we vinden het jammer dat er opnieuw geen toiletten zijn voorzien aan de kant van Schijnpoort.

Bezoekers gaan daardoor wildplassen in onze wijk en laten afval achter op vensterbanken en voetpaden. Ook de verkeerschaos vinden we niet fijn. Bezoekers parkeren (fout) in onze woonstraten en rijden rondjes.

Dat kan anders. Laat bezoekers parkeren op de Park & Rides, de foor is perfect bereikbaar met de tram. Zorg voor toiletten bij de uitgang aan Schijnpoort en voorzie veel meer tijdelijke vuilbakken, ook in de wijk.

 

Als inwoners van den Dam willen we dat de Sinksenfoor ook een feest voor de buurt is.

Joke Laukens, kandidaat stad Antwerpen

An De Cleyn, kandidaat district Antwerpen

Tom Van den Borne, schepen district Antwerpen

0 people have signed the petition
Al 22 ondertekenaars! Op naar 100
22%

Ja, ik teken

Door deze petitie te ondertekenen ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.