Ga mee deur-aan-deur in Antwerpen

Mei
27
27 Mei 2018 / 10:00 AM tot 01:00 PM
Ga mee deur-aan-deur in Antwerpen

Location

Chapo
Statiestraat 146
Berchem 2600
Belgium
Google map and directions

De Antwerpse Groencampagne begint stilaan goed op gang te komen en dus is het extra belangrijk om in gesprek te gaan met mede-inwoners en hen één-op-één te overtuigen van ons plan voor Antwerpen. Deur-aan-deur gaan is bovendien hét campagnemiddel bij uitstek en een fijne manier om als nieuwe én geroutineerde kandidaat te luisteren naar de kiezer en je aan hen te tonen.

Daarom organiseren we op 27 mei een deur-aan-deurmoment. Tijdens een korte sessie geven we jullie alle tips en vragen over hoe dat werkt, zo deur-aan-deur gaan, en lichten we toe waarom we dit doen. Daarna sturen we jullie de straat op, alleen of in kleine groepjes, om de theorie in praktijk om te zetten.

Kom ook op 27 mei om 10u00 naar Berchem (Chapo, Statiestraat 146) en sluit je aan bij ons enthousiaste team.

Aarzel dus niet en doe mee. Samen maken we er een toffe voormiddag van. Kan je er deze keer niet bijzijn? Onze volgende actie staat ook al op de agenda op 9 juni.

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.