Brunch & stadsdialoog over Samenleven

Feb
12
12 Februari 2017 / 11:00 AM tot 02:00 PM

Location

Zaal Novonov
Antwerpsesteenweg 61
Hoboken 2660
Belgium
Google map and directions

Samenleven is eigenlijk niet moeilijk, het is veel meer een verrijking. Maar toch blijft het soms een uitdaging.

Hoe kunnen we samenleven in Antwerpen verbeteren? We gaan er graag met jou, bij een gezellig brunch, over in gesprek. Om ons te inspireren laten we graag ook vier Antwerpenaren aan het woord die elke dag op hun manier bezig zijn met Samenleven in Antwerpen beter te maken.

Dallila Hermans: Dalilla is geboren in Rwanda, groeide op in de Kempen maar woont nu in Antwerpen. Haar grootste droom is om racisme en discriminatie uit de wereld te helpen. Ze schrijft ook artikels voor Charlie en is bezig aan een boek over racisme.

Fadime Tezerdi: Antwerps-Turkse mode-ontwerpster en oprichtster van Ietstof, een atelier waarbij een diverse groep buurtbewoners van afgedankte kledij modieuze kledingstukken maken.

Najim Einauan: Als coördinator van PAJ ondersteunt hij een honderdtal zelforganisaties, van Marokkaanse tot Russische verenigingen. Hij staat ook met zijn twee voeten in het veld, wat hem veel expertise en een realistische kijk op het samenleven geeft.

Imade Annouri: Vlaams Parlementslid en Antwerpenaar in hart en nieren. Hij bijt zich vast in de thema's discriminatie, arbeidsmarkt en gelijke kansen voor alle jongeren.

Gastheer is Omar Fathi (Hobokens Districtsschepen). Ikrame Kastit (Antwerps gemeenteraadslid) sluit de middag af met een terugblik op de gesprekken.

We voorzien ook een interculturele brunch. Inschrijven kan eenvoudig via onderstaand formulier.

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.