Schrijf mee aan het Antwerpse circulatieplan

Groen stelt een circulatieplan op in samenwerking met experts en in samenspraak met het Antwerpse middenveld en alle Antwerpenaren.

Voor het plan van aanpak hebben we gesprekken gevoerd met de verantwoordelijken van het circulatieplan in Gent, en hebben onze aanpak hierop geïnspireerd.

Dit circulatieplan geldt voor de stad binnen de singel, de zone intra muros. Met dit circulatieplan willen we onze stad opnieuw zuurstof geven om te leven, te werken, te spelen, te genieten, te wonen. Zo veel mogelijk duurzaam verplaatsen is daarbij het doel.

We voorzien hierbij ook een parkeerplan en een plan voor vrachtvervoer. Bijzondere aandacht gaat naar dit circulatieplan als economisch plan. Het bekijkt op welke manier deze economische activiteit in onze stad op een goede manier kan inpassen en aanpassen aan de nieuwe mobiliteitssituatie.

Heb je interesse om mee te werken? Meld je aan en we bezorgen je ook ons plan van aanpak.

Ga terug naar het overzicht.

Ik wil meedoen!

Door dit formulier te ondertekenen ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.