Groen bestuurt 24 jaar in Borgerhout

24 Januari 2024

Groen bestuurt 24 jaar in Borgerhout

In de 24 voorbije jaren werden onder impuls van Groen heel wat zaken gerealiseerd.

Partij zet 24 verwezenlijkingen in de kijker met campagne

Borgerhout, 24 januari 2024 - In 2024 maakt Groen 24 jaar onafgebroken deel uit van het districtscollege. De partij maakt van die gelegenheid gebruik om 24 verwezenlijkingen in de kijker te zetten met een postkaartcampagne.

In 2001, na de eerste rechtstreekse districtsraadsverkiezingen, maakte Groen (toen Agalev) voor de eerste keer haar opwachting in het districtscollege met Stef Lauwers als eerste districtsschepen. 24 jaar later maakt Groen nog steeds deel uit van de meerderheid en leverde de partij met Wouter Van Besien, Marij Preneel en Mariam El Osri drie districtsburgemeesters.

In die 24 voorbije jaren werden onder impuls van Groen heel wat zaken gerealiseerd. Om dat in de verf te zetten werden 24 postkaarten gemaakt met verwezenlijkingen. Vanaf vandaag krijgt elke Borgerhoutenaar 1 postkaart in de bus met een realisatie.

De andere postkaarten kan men bekijken via een qr-code die naar de website www.24jaargroeninborgerhout.be verwijst. Via diezelfde website kunnen Borgerhoutenaren ook laten weten wat ze nog willen voor Borgerhout. Ook via een speciaal WhatsApp-nummer kunnen ideeën gedeeld worden.