Groen district Antwerpen verwelkomt Firuz Gohari in districtsraad

20 Februari 2023

District Antwerpen

Groen district Antwerpen verwelkomt Firuz Gohari in districtsraad

Firuz Gohari vervangt Amber Paris die om persoonlijke redenen haar mandaat stopzet.

Vanaf maandag 20 februari 2023 zal Firuz Gohari in districtsraad van het district Antwerpen zetelen. Hij vervangt Amber Paris die om persoonlijke redenen haar mandaat stopzet. Ze blijft lid van de partij. Groen district Antwerpen bedankt Amber voor haar jarenlange inzet en verwelkomt Firuz in de raad.

Koeltechnicus Firuz Gohari (53 jaar) woont in Zurenborg en is opgetogen dat hij vanaf nu mee kan helpen het groene project in district Antwerpen uit te dragen als districtsraadslid: “Ik hou van Antwerpen, ik hou van mijn district en ben trots dat ik nu als districtsraadslid mee kan bouwen aan een district dat nog mooier, nog groener, nog aangenamer om in te wonen is.”

Firuz vervangt Amber Paris die vier jaar lang, vol overtuiging, districtsraadslid was. Als districtsraadslid werkte ze samen met Anna Touré een aanzet tot dekolonisatie van het district uit en schreef ze een advies rond het vergroenen van bus- of tramhaltes. Groen district Antwerpen bedankt Amber voor haar energierijke inzet van de voorbije jaren.